Premi Arcadi Oliveres al millor TFG sobre finances ètiques i sostenibles

Premi Arcadi Oliveres al millor TFG o màster
Dijous, 30/09/2021
(En línia)

La Fundación Finanzas Éticas obre, per primera vegada, una convocatòria per premiar els millors treballs de final de grau o màster, valorat en 2.000 euros, dels quals 500 seran entregats en efectiu.

L'objectiu de la convocatòria és estimular i promoure l'estudi i recerca en finances ètiques entre els i les estudiants de les universitats de l'estat espanyol. Es poden presentar treballs escrits en català, castellà, euskera i gallec. El termini és fins al 30 de setembre del 2021.

Els temes sobre els quals poden versar els treballs són: Dones i finances, Finances ètiques / finances sostenibles, Exclusió financera i Microcrèdits, Finançament alternatiu de l'ESS, Joves i finances ètiques i El paper de les finances Ètiques en el món post Covid. Segons les bases del premi, la convocatòria és compatible amb altres beques, premis o ajudes a l'estudi atorgades per qualsevol universitat, administració pública o organisme privat.

El Comitè Científic o jurat procedirà a la valoració dels treballs tenint en compte la pertinència del treball al tema de les finances ètiques i sostenibles; la qualitat i quantitat de la informació reportada; la capacitat expositiva i coherència en el desenvolupament textual i l'originalitat de la recerca.

Data: 

Dijous 30 set

Hora: 

23:59

Organitzador: 
Fundación Finanzas Éticas Activismo y Economía Crítica
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@finanzaseticas.net