Presentació: capacitats i pràctiques del sector de la cooperació en matèria de sostenibilitat, medi ambient i canvi climàtic

L’informe proposa orientacions i recomanacions operatives que permetran integrar la sostenibilitat ambiental en la política de cooperació al desenvolupament. Font: Unsplash.
Barcelona
Dimecres, 18/12/2019

El 18 de desembre, l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD) organitza l’acte al recinte modernista de Sant Pau, Barcelona.

El proper dimecres 18 de desembre a les 10.00 h, l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i la Generalitat de Catalunya organitzen la presentació capacitats i pràctiques del sector de la cooperació en matèria de sostenibilitat, medi ambient i canvi climàtic.

L’objectiu de l’acte és presentar l’informe ‘Diagnosi sobre les capacitats i pràctiques del sector de la cooperació al desenvolupament català en matèria de sostenibilitat, medi ambient i canvi climàtic’.

El document pretén revisar tot allò que s’ha fet i prioritzat des de l’ACCD, conèixer l’estat de la qüestió en el sector de la cooperació catalana i posar en valor les experiències, aliances i instruments.

L’informe proposa orientacions i recomanacions operatives que permetran integrar la sostenibilitat ambiental en la política de cooperació al desenvolupament.

Per assistir, cal confirmar assistència a través del formulari d’inscripció.

Data: 

Dimecres 18 des

Hora: 

10:00

Organitzador: 
ACCD
Correu electrònic de l'organitzador: 
accd@gencat.cat.