Presentació de Dofins de Tramuntana

Presentació de custòdia marina Dofins de Tramuntana en el cicle Encontres Animals
Barcelona
Dimecres, 10/04/2019

Presentació a Barcelona del projecte de custòdia marina Dofins de Tramuntana en el cicle Encontres Animals

El 10 d'abril en el marc del cicle 'Encontres Animals' es presenta el projecte de Custòdia Marina 'Dofins de Tramuntana', que l'entitat Submon du a terme a l'Alt Empordà amb els dofins mulars i els pescadors de la zona com a protagonistes.

Submon és una entitat dedicada a projectes de conservació, estudi i divulgació del medi marí. Manel Gazo, el seu director, explicarà com el projecte té per objectiu conscienciar a tots els sectors que poden incidir a llarg termini sobre les espècies marines amenaçades segons les llistes internacionals i aconseguir que s'impliquin en la seva conservació. Durant la xerrada es pot conèixer més bé el projecte i descobrir com s'hi pot participar.

A les aigües al voltant del Cap de Creus s'hi troba el canyó de Creus, una de les zones que alberga major biodiversitatal Mediterrani occidental. Els cetacis, i especialment el dofí mular (Turisops truncatus), són un dels valors ecològics més importants de la zona. A més a més és una de les àrees de major interès cultural i paisatgístic de Catalunya, i acull gran quantitat d'activitats d'esbarjo en l'àmbit marí, que conviuen alhora amb una de les activitats pesqueres més importants de Catalunya.

La xerrada forma part del cicle divulgatiu Encontres Animals coordinat per Animal Latitude. Es demana una aportació de 3 €, que inclou consumició.

Data: 

Dimecres 10 abr

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Animal Latitude
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@animallatitude.org