Presentació de la campanya ‘Fem_EU’

Presentació de la campanya ‘Fem_EU’
Barcelona
Dilluns, 25/02/2019

S’entregarà un breu dossier i s’hi explicarà les accions de campanya programades al voltant del Dia Internacional de les Dones i els propers passos d'incidència social.

El proper dilluns 25 de febrer tindrà lloc la presentació de la campanya ‘Fem_EU’ al Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10 de Barcelona). L’inici serà a les 17.00 hores i l’acte es durà a terme gràcies a la col·laboració de la Xarxa Europea de Dones Periodistes. S’hi farà l’entrega d'un breu dossier i s’hi explicarà les accions de campanya programades al voltant del Dia Internacional de les Dones i els propers passos d'incidència social.

Fem_EU (Feminist Europe) és una campanya que s'ha iniciat, com a moviment ciutadà plural, per incidir durant el procés d'eleccions europees i tornar a posar, la igualtat de gènere i els drets humans de les dones, al capdavant de l'agenda política europea, ja que no és una previsió horitzontal en el futur pressupost de la UE. La campanya també pretén millorar la participació de les dones en les eleccions europees i la representació de les dones a la propera composició del Parlament Europeu.

Cal confirmar l’assistència a través del correu electrònic info@fem-eu.org.

Data: 

Dilluns 25 febr

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Xarxa Europea de Dones Periodistes
Correu electrònic de l'organitzador: 
lared@mujeresperiodistas.net