Presentació de la guia d’assegurances per al Tercer Sector

La guia contribueix a millorar el coneixement de les obligacions asseguradores vinculades als serveis que realitzen les organitzacions del Tercer Sector. Font: Unsplash.
Barcelona
Dijous, 11/07/2019

L’11 de juliol, La Confederació organitza l’acte a InnoBA, Barcelona.

El proper dijous 11 de juliol a les 12.30 h, La Confederació, amb la col·laboració de Fundesplai i Arç Cooperativa, presentarà la guia d’assegurances per al Tercer Sector.

Aquest document, coescrit amb Fundesplai, neix de la voluntat de La Confederació per facilitar eines i recursos que ajudin a avançar a les entitats associades, i per extensió al conjunt del sector, en la gestió organitzativa.

La guia contribueix a millorar el coneixement de les obligacions asseguradores vinculades als serveis que realitzen les organitzacions del Tercer Sector, com els centres residencials, activitats de lleure, serveis en medi obert i formacions.

Durant la presentació, els autors de la guia se centraran en aquelles particularitats del Tercer Sector Social en aquesta matèria.

La Confederació és l’organització empresarial que des de l’any 1997 representa a les entitats no lucratives (associacions, cooperatives d’iniciativa social i fundacions) que generen activitat econòmica en el sector de serveis socials i d’atenció a les persones a Catalunya.

Les places són limitades i, en cas d’exhaurir-se, tindran prioritat les entitats associades a La Confederació. Per apuntar-se, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dijous 11 jul

Hora: 

12:30

Organitzador: 
La Confederació
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@laconfederacio.org