Presentació de la guia 'El voluntariat als centres de salut'

El primer acte de presentació de la guia 'El voluntariat als centres de salut' es farà el dijous 20 d'abril a Lleida. Font: FCVS
Lleida
Dijous, 20/04/2023 fins Dimecres, 19/07/2023

Amb un acte a Lleida, el 20 d'abril, s'obrirà la gira de presentacions de la guia que ofereix orientacions a entitats i centres de salut que volen implementar un programa de voluntariat.

'El voluntariat als centres de salut' és un document interactiu, pensat de forma molt pràctica, al servei de les entitats socials i dels centres de salut que volen posar en marxa o introduir millores a un programa de voluntariat sanitari.

El document, que és el resultat d'un treball col·lectiu per iniciativa de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), es presentarà en diferents actes a Lleida, Girona, Barcelona i Tarragona. El primer acte és el dijous 20 d'abril, a les 12 h, a Lleida. Es farà a l'Aula Magna de la Facultat de Medicina (Recinte de l'Hospital Santa Maria), que és al carrer Montserrat Roig, 2. La presentació és gratuïta i està oberta a totes les entitats i centres de salut, però per qüestions d'aforament, cal fer la inscripció prèvia.

En cada sessió hi haurà una taula rodona amb la participació de professionals de la salut i també de membres de les entitats socials del territori. S'explicarà com es pot fer ús de la guia i es comentaran algunes de les recomanacions i bones pràctiques que s'hi recullen.

El calendari de presentacions es tancarà al mes d'octubre amb l'acte a Tarragona, coincidint amb la XVIII Jornada Catalana de Voluntariat i Salut.

  • Lleida: 20 d'abril a les 12 h. Aula Magna de la Facultat de Medicina (Recinte de l'Hospital Santa Maria). C. Montserrat Roig, 2. 25008 Lleida. Inscripcions.
  • Girona: 10 de maig a les 12 h. Col·legi de Metges de Girona. C. Albereda, 3-5. 17004 Girona. Inscripcions.
  • Barcelona: 18 de maig a les 9.30 h. EAP Casernes. C. Fernando Pessoa, 47 – 51. 08030 Barcelona. Inscripcions.
  • Tarragona: 20 – 21 d'octubre. En el marc de la XVIII Jornada Catalana de Voluntariat i Salut.
Data: 

Dijous 20 abr

Hora: 

12:00

Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@voluntaris.cat