Presentació de la guia ‘Gestió de la diversitat LGBTI a l’empresa’

La guia ha estat editada per Barcelona Activa i l’objectiu principal és impulsar un teixit productiu de la ciutat més social i ambientalment compromès. Font: Barcelona activa.
Barcelona
Dimecres, 18/12/2019

El 18 de desembre, la Taula d’entitats del Tercer Sector organitza l’acte a l’Espai Barcelona.

El proper dimecres 18 de desembre a les 11.30 h, la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya organitza la presentació de la guia ‘Gestió de la diversitat LGBTI a l’empresa’.

La guia ha estat editada per Barcelona Activa i l’objectiu principal és impulsar un teixit productiu de la ciutat més social i ambientalment compromès i acompanyar-lo en el camí de creixement responsable i sostenible.

El document proposa algunes recomanacions i actuacions concretes per desenvolupar des de diferents àrees de l’empresa i així promoure entorns de treball inclusius i diversos. L’estudi ofereix pautes i exemples adaptables a la realitat de cada organització, a partir de bones pràctiques identificades en empreses que ja treballen la diversitat.

Després de la presentació de la guia, es donarà pas a una taula rodona amb Miquel Revertè, Office and Facilities Manager Thoughworks, Peter Nuding, Producer King i Maria Giralt, empresària, vicepresidenta de l’Associació Catalana d’Empreses per a Gais i Lesbianes (ACEGAL) i coautora de l’Informe Aequalis 2018.

Al finalitzar l’acte, es lliurarà la guia a totes les persones del públic. Per assistir, cal enviar un correu a l’adreça electrònica institucional@barcelona.cat.

Data: 

Dimecres 18 des

Hora: 

11:30

Organitzador: 
Taula del Tercer Sector
Correu electrònic de l'organitzador: 
institucional@barcelonactiva.cat