Presentació de la "Guia tècnica per a l'elaboració del balanç social"

Ensenya el cor, fes balanç social. Font: http://ensenyaelcor.org/
Barcelona
Dimarts, 17/01/2017

Les organitzacions que vulguin realitzar el balanç social ara ho tindran més fàcil amb l'ajuda de la guia tècnica, que es presentarà el dimarts 17 de gener a Barcelona.

Des de fa uns anys, la Xarxa d'Economia Solidària convida les organitzacions catalanes a avaluar les seves aportacions socials i ambientals amb el balanç social. L'any 2016 un total de 105 entitats, cooperatives i empreses van "ensenyar el cor" i van fer el balanç social. De cara a l'edició 2017, la XES ha creat una guia tècnica per ajudar les organitzacions a realitzar aquesta avaluació.

Durant els últims mesos, un grup de treball mixt de la comissió de balanç social de la XES, la FRG, la Universitat Pompeu Fabra i l'ACCID ha estat elaborant la guia tècnica per a l'elaboració del balanç social, un document de referència per a empreses i entitats que vulguin endinsar-se en l'auto-avaluació en base a criteris de l'economia social i solidària.

Per donar a conèixer la guia, es realitzarà una sessió informativa dimarts 17 de gener de 2017, a les 18.00 hores, a la seu del Grup Ecos (C/ Casp, 43. Barcelona). Les persones que hi assisteixin rebran una còpia en paper de la guia. També es pot aconseguir una còpia escrivint a info[arrova]bxes.org per anar-la a buscar a la seu de la XES.

Data: 

Dimarts 17 gen

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Xarxa d'Economia Solidària
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@xes.cat