Presentació de la nova Coordinadora pel Comerç Just i les Finances Ètiques a Catalunya

Cartell de la presentació de la nova Coordinadora pel Comerç Just i les Finances Ètiques a Catalunya
Terrassa
Dijous, 07/03/2019

Dijous 7 de març, es presenta públicament una nova coordinadora formada per entitats del Tercer Sector i de l'Economia Social i Solidària, que pretén promoure la justícia social, el Comerç Just i el finançament ètic i solidari.

La Coordinadora pel Comerç Just i les Finances Ètiques a Catalunya (LaCoordi) és l'evolució de la campanya 'Som Comerç Just i Banca Ètica', que s'organitza cada any al voltant del Dia Mundial del Comerç Just. Aquesta campanya ha anat canviat al llarg dels seus 20 anys d'existència: va néixer sota el nom de la 'Festa del Comerç Just' i ha anat evolucionant incorporant el discurs de les finances ètiques i de l'Economia Solidària.

LaCoordi està formada per SETEM Catalunya, Oxfam Intermón, Alternativa 3, Fiare Catalunya, FETS-Finançament Ètic i Solidari i la Xarxa d’Economia Solidària, i compta amb el suport de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i la Diputació de Barcelona.

Des de les organitzacions impulsores expliquen que "busca consolidar el moviment del Comerç Just, les Finances Ètiques i l'Economia Social i Solidària des d'una perspectiva Nord/Sud per contribuir a la justícia social, la reducció de les desigualtats i el respecte pels drets humans, molt especialment els drets laborals i ambientals als països productors".

Dijous 7 de març tindrà lloc la presentació de la coordinadora. Serà d'11.30 a 14.00 hores, a la seu d'Alternativa 3 (Ctra. de Castellar, 526, Terrassa). Es tracta d'un acte obert, però cal inscripció prèvia enviant un correu electrònic a coordinacio[arrova]lacoordi.cat.

Per a més informació, pots consultar el programa de l'esdeveniment.

Data: 

Dijous 07 març

Hora: 

11:30

Correu electrònic Organitzador: 
coordinacio@lacoordi.cat
Organitzador: 
La Coordi