Presentació de la nova versió del portal 'DadesxViolènciaxDones'

Presentació de la nova versió del portal DadesxViolènciaxDones
Barcelona
Dimecres, 24/04/2024

Presentació de l'actualització de la web de #DadesxViolenciaxDones per conèixer limpacte i els recursos públics disponibles per abordar la violència que sexerceix contra les dones.

El proper 24 d'abril, l’equip DataWomen d’Iniciativa Barcelona Open data, presentarà la nova versió del portal de Dades x Violència x Dones, una eina referent essencial en l'anàlisi de l’impacte de les violències masclistes i els recursos públics dedicats.

La importància d’aquest portal recau en l’obtenció de dades públiques fiables i contrastables sobre la violència de gènere i els recursos públics destinats per fomentar una participació ciutadana responsable. Alhora és una eina per a la sensibilització i de divulgació en un format innovador per visualitzar l’impacte de les violències masclistas. Disposar de dades contrastades pot ser d’utilitat per a persones i entitats, públiques o privades, que realitzen intervencións, perque ajuden a analitzar la realitat del territori i millorar la intervenció realitzada.

L'esdeveniment està obert a totes les entitats i persones interessades en la lluita contra les violències masclistes i en l'anàlisi de les dades relacionades amb aquesta problemàtica. La presentació serà un espai de divulgació i intercanvi, on es mostrarà l'evolució de les dades recopilades des de 2008 fins a l’actualitat i on es veurà la importància d'aquestes per a la societat.

Us convidem a participar en aquest esdeveniment i aprofundir en el coneixement de les dades de violència contra les dones amb la nova versió del portal Dades x Violència x Dones, promogut per Iniciativa Barcelona Open Data en col·laboració amb Dones en Xarxa.

Inscriu-te!

Info de l’acte:

Data: 

Dimecres 24 abr

Hora: 

17:30

Organitzador: 
Iniciativa Barcelona Open Data
Correu electrònic de l'organitzador: 
equipo@iniciativabarcelonaopendata.cat