Presentació de la publicació ‘Competències per a la vida en el lleure educatiu’

 Font:
Barcelona
Dimarts, 07/05/2019

Educació360 presentarà el 7 de maig una publicació que identifica les competències transversals que infants i joves aprenen en els espais d’educació en el lleure.

El dimarts 7 de maig a les 18 h tindrà lloc la presentació de la publicació ‘Competències per a la vida en el lleure educatiu’ d’Educació360 a la Sala d’actes de Rosa Sensat.

La presentació que pretén generar un debat sobre els seus continguts s’estructurarà en dos grans blocs. El primer, a càrrec del coordinador i redactor de la publicació, Àlex Muñoz, i representants dels diferents moviments de lleure educatiu que hi han participat, on s’aprofundirà sobre els continguts de la guia. I el segon, a càrrec d’Ignasi Aragay, director adjunt del diari Ara, com a conductor del diàleg ‘Reptes i connexions del lleure educatiu en la societat actual’ on participaran Xus Martín, professora de la Facultat de Pedagogia de la Universitat de Barcelona, Txus Morata, professora de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull i Eduard Vallory, president del Centre UNESCO Catalunya i director d’Escola Nova 21.

La guia, que identifica les competències que transmet el lleure educatiu als infants i joves, té per objectiu sistematitzar en clau d’aprenentatges competencials, per aquest motiu va dirigit tant a actors del món del lleure com a la resta d’agents educatius de la nostra societat. Una altra finalitat del document és apropar i fer visible el lleure educatiu a les famílies i equips docents.

L’acte de presentació és gratuït. Si hi vols assistir, et pots inscriure completant aquest formulari. Tots els i les assistents rebran un exemplar de la publicació.

Consulta aquí el programa complet.

Data: 

Dimarts 07 Maig

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Educació360
Correu electrònic de l'organitzador: 
fbofill@fbofill.cat