Presentació de la revista VALLESOS

 Font:
Caldes de Montbui
Dimarts, 16/09/2014

El Centre Democràtic i Progressista de Caldes de Montbui acull la presentació del darrer número de la revista dedicat als 75 anys del final de la Guerra Civil.

El setè número de la revista Vallesos Gent, terra i patrimoni està dedicat a fer memòria dels 75 anys del final de la Guerra Civil al Vallès. Per presentar aquest número s’ha preparat un acte a l’Ateneu, Centre Democràtic i Progressista dimarts 16 de setembre, a 2/4 de 8 del vespre.

Comptarà amb la participació de l'historiador Josep M. Solé i Sabaté, que hi és entrevistat a fons, així com de Joan Villanueva i Marta Barceló, membres del grup Memòria Històrica de Caldes, que s’han encarregat de documentar documenten els darrers dies de la guerra a la vila.

Vallesos és una revista amb periodicitat semestral que vol ser el testimoni escrit i gràfic de les dues bandes del Vallès. Un projecte que vol esdevenir una eina de coneixement, difusió, conservació i reivindicació de l’espai i el temps com a actors necessaris per interpretar el present.

Data: 

Dimarts 16 set

Hora: 

19:30

Organitzador: 
Vallesos i Ateneu, Centre Democràtic i Progressista
Correu electrònic de l'organitzador: 
centredemocratic@gmail.com