Presentació de la Xarxa Veïnal del Raval

Un carrer del Raval. Autor: Davidlohr Bueso
Barcelona
Dijous, 09/05/2019

Es tracta d'una nova plataforma que es proposa donar suport legal i acompanyament a altres entitats, grups i col·lectius del barri en les iniciatives que hi duen a terme per tal de millorar-lo.

La Xarxa Veïnal del Raval neix amb vocació d'articular les entitats, els grups i els col·lectius que ja estan treballant en aquest barri del districte de Ciutat Vella, així com d'altres que es creïn en un futur.

Aquesta plataforma està impulsada i formada per veïns i veïnes del barri, i per membres d'altres plataformes com ara Acció Raval o l’Eix Comercial del Raval. La seva voluntat és la de promoure els valors del respecte, la solidaritat, la paritat, l'educació, la convivència i la inclusió social i cultural.

L'acte de presentació de la nova Xarxa Veïnal del Raval tindrà lloc el dia 9 de maig, de 19 a 20.30 hores, a la Biblioteca de Sant Pau-Santa Creu, que es troba al número 47 del carrer del Carme. Comptarà amb la participació de la seva presidenta, Sonja Poehlmann, i Montse L. Tolosana, una de les sòcies de l'entitat.

El barri del Raval, abans conegut popularment com a 'Barri Xino' és un dels quatre barris que formen part del districte de Ciutat Vella, amb una gran densitat de població i un ric teixit associatiu. Hi conviuen persones de moltes nacionalitats i cultures.

Data: 

Dijous 09 Maig

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Xarxa Veïnal del Raval
Correu electrònic de l'organitzador: 
-