Presentació de l'Agenda Llatinoamericana Mundial 2015 a Girona

 Font:
Girona
Dijous, 30/10/2014

El dijous 30 d'octubre al Centre Cívic Sant Narcís de Girona es presentarà l'Agenda 2015, centrada en els Drets Humans. Durant el transcurs de l'acte, que comptarà amb la presència de Teresa Forcades, s'atorgarà el 6è Premi a la Difusió del Decreixement.

El dijous 30 d’octubre a les 19.30 hores, al Centre Cívic Sant Narcís, Teresa Forcades, teòloga, metgessa i monja benedictina, presentarà la campanya de l'Agenda Llatinoamericana 2015, que té com a tema central els Drets Humans. En el transcurs de l'acte, es podrà gaudir d'una actuació musical de Katy Evoghli, es lliurarà el 1r Premi a l'Opinió Escrita i el 6è Premi a la Difusió del Decreixement, convocats per l'Agenda.

L'any 1992, coincidint amb els actes reivindicatius amb motiu dels 500 anys de l'arribada dels conqueridors espanyols a Amèrica, es va editar la primera Agenda Llatinoamericana. L'Agenda va ser una iniciativa de José María Vigil i de Pere Casaldàliga per a fer una eina de reflexió al voltant de temes polítics i socials des d'un vessant constructiu i crític. Des d'aleshores cada any s'ha publicat l'Agenda amb la col·laboració de noms tant prestigiosos com Saramago, Frei Betto, Leonardo Boff, Eduardo Galeano i Pere Casaldàliga.

L'acte del 30 d'octubre estarà organitzat per la Comissió de l'Agenda Llatinoamericana de Girona i l'Ajuntament de Girona i ha comptat amb el suport de la Coordinadora d'ONG de Girona, el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i la Diputació de Girona.

Data: 

Dijous 30 oct

Hora: 

19:30

Organitzador: 
Comissió per l'Agenda Llatinoamericana de Girona
Correu electrònic de l'organitzador: 
llatinoamericana@solidaries.org