Presentació de l’Aliança Educació 360 a Salt

Cartell de l'esdeveniment. Font: Fundació SER.GI
Salt
Dimarts, 10/04/2018

L’Auditori de la Factoria Cultural Coma Cros acollirà un acte per explicar el projecte comunitari d’educació a temps complet en el qual col·labora la Fundació SER.GI.

El municipi de Salt acollirà la presentació de l’Aliança Educació 360, un projecte comunitari d’educació a temps complet que pretén que els aspectes formatius de joves i infants no només es releguin a l’aula, sinó que també trobin estímuls d’aprenentatge en el seu barri i entorn més proper.

L’acte de presentació se celebrarà el dimarts dia 10 d’abril a l’Auditori de la Factoria Cultural Coma Cros. Amb la col·laboració de la Fundació SER.GI en el projecte, el programa començarà amb una benvinguda per part de l’alcalde de Salt Jordi Viñas i per Marina Valladares, de l’equip d’Educació 360 de Girona. L’hora d'inici de l'acte seran les 18.00h de la tarda.

Tot seguit, es presentarà l’Aliança Educació 360 i s'introduïran diferents experiències de la mà de l’Ajuntament de Manlleu, la Xarxa AMPA Salt i el Programa Etcètera per adolescents. L’acte conclourà amb un debat col·lectiu i un petit tancament amb hora final a les 19.45h. Per fer la inscripció, pots accedir al següent enllaç.

Data: 

Dimarts 10 abr

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Fundació SER.GI
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@fundaciosergi.org