Presentació de l''Anuari dels Silencis Mediàtics 2018'

Part del cartell de la presentació de l''Anuari dels Silencis Mediàtics 2018'
Barcelona
Dimecres, 13/02/2019

Mèdia.cat donarà a conèixer la vuintena edició de l''Anuari dels Silencis Mediàtics 2018', en un acte de presentació que tindrà lloc el 13 de febrer.

Serà a les 19.00 hores, a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya 10, Barcelona). Comptarà amb la participació de Joan Maria Morros, vicedegà del Col·legi de Periodistes de Catalunya; Xesca Oliver, presidenta de la Fundació Catalunya; Ferran Casas, president del Grup de Periodistes de Ramon Barnils; i Elisenda Rovira i Víctor Yustres, co-coordinadors de l''Anuari Mèdia.cat'.

L'entrada a l'acte és lliure, però hi haurà aforament limitat.

L''Anuari dels Silencis Mediàtics Mèdia.cat' és un projecte de periodisme d’investigació que aporta llum a temes silenciats pels grans mitjans de comunicació. En cada edició analitza en profunditat diversos temes silenciats l'any anterior, amb l'objectiu que aquests saltin a l'agenda pública.

L'anuari és una iniciativa de l'Observatori Crític dels Mitjans Mèdia.cat, impulsat pel Grup de Periodistes Ramon Barnils i la Fundació Catalunya. Compta amb el suport del Col·legi de Periodistes de Catalunya, de l’Ajuntament de Barcelona i de sis universitats. A més, l'edició 2018 ha estat possible de la mà d'una campanya de micromecenatge que va recaptar més de 10.000 euros.

Data: 

Dimecres 13 febr

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Observatori Crític dels Mitjans Mèdia.cat
Correu electrònic de l'organitzador: 
editor@media.cat