Presentació de les jornades ‘Defensem!’

A l’acte s’inaugurarà l’exposició ‘Lluitar per una vida més bonica i més justa: líders i lideressis socials a Colòmbia’. Font: Unsplash.
Barcelona
Dimecres, 16/10/2019

El 16 d’octubre, la Taula Catalana per Colòmbia organitza l’acte a Barcelona.

El proper dimecres 16 d’octubre, la Taula Catalana per Colòmbia, juntament amb Entrepobles, IAP, Prou Violènica, SUDS-Associació Internacional de Solidaritat i Cooperació i PBI, organitzen la presentació de les jornades ‘Defensem!’.

Aquestes jornades es celebraran entre el 4 i el 8 de novembre, repartides en 5 debats, tallers i reflexions sobre la protecció de les persones defensores de drets humans a Amèrica Llatina.

A l’acte s’inaugurarà l’exposició ‘Lluitar per una vida més bonica i més justa: líders i lideresses socials a Colòmbia’, organitzada per IAP amb imatges del foto periodista Javier Sulé.

Després de la presentació tindrà lloc un cinefòrum amb la projecció del documental ‘Alerta defensoras’, de la realitzadora Maria Zafra i la periodista Saioa Beleztena, un projecte becat per DevReporter en el marc del projecte europeu ‘frames, voices, report’.

Data: 

Dimecres 16 oct

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Taula Catalana per Colòmbia
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@taulacolombia.org