Presentació de l’estudi de fundacions filantròpiques i familiars

L’objectiu de l’informe és ampliar el coneixement sobre l’aportació d’aquestes fundacions i de les persones fundadores pel bé comú. Font: Unsplash.
Barcelona
Dimarts, 28/05/2019

El 28 de maig, la Coordinadora Catalana de Fundacions organitza l’acte al Palau Macaya, Barcelona.

El proper dimarts 28 de maig a les 15.30 h, la Coordinadora Catalana de Fundacions (CCF) i l’Associació Española de Fundacions (AEF), amb la col·laboració de la fundació bancària ‘la Caixa’, organitzen la presentació de l’estudi de fundacions filantròpiques i familiars.

L’objectiu de l’informe és ampliar el coneixement sobre l’aportació d’aquestes fundacions i de les persones fundadores pel bé comú.

L’estudi ha estat elaborat per Diagram Consultores i professorat de la Universitat Pontifica de Comillas.

L’anàlisi representa un important avanç en el coneixement de les diferents iniciatives filantròpiques familiars i personals que existeixen a l’Estat espanyol, canalitzades a través de fundacions, així com la seva comparació amb entitats similars de països del nostre entorn.

A l’acte intervindran Pere-A. Fàbregas, president de la CCF, Javier Nadal, president de la AEF, Marc Simón, subdirector general de la fundació bancària ‘la Caixa’, Salvador Mas de Xaxás, patró de la fundació Vicki Bernadet i membre del comitè executiu de l’AEF i Dominique Gross i Frederic Cusí de Diagram Consultores.

L’estudi analitza i explica les principals característiques d’aquestes fundacions, com quin és la mida del sector, com s’exerceix la filantropia a través de les fundacions, on realitzen els seus projectes i activitats o de quin patrimoni disposen.

També aporta informació sobre les motivacions que van portar a la creació d’aquestes fundacions, així com dels reptes anuals i futurs.

Per assistir a l’esdeveniment, cal enviar un correu a l’adreça electrònica asociacion@fundaciones.org abans del 24 de maig.

Data: 

Dimarts 28 Maig

Hora: 

15:30

Organitzador: 
CCF
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@ccfundacions.cat