Presentació de l'estudi 'Impacte econòmic i social de l'adaptació funcional de la llar'

 Font:
Barcelona
Dijous, 31/10/2019

El 31 d’octubre es presentarà l’avaluació de l’impacte social i econòmic del projecte d’adaptació funcional de llar de la gent gran i/o dependent de l’Ajuntament de Barcelona del 2012 al 2017.

En l’estudi s’analitza com l’adaptació funcional de la llar, a través de determinades accions preventives relacionades amb la prestació d’ajudes tècniques o la realització d’obres en els domicilis, pot tenir efecte en el retard en l’entrada en situació de dependència o en majors graus de dependència, en persones d’edat avançada, a més de la contribució a incrementar la seguretat potenciant el desenvolupament autònom de les activitats quotidianes.

Es presetarà l’anàlisi cost-benefici del programa tenint en compte la reducció esperada en les necessitats d’ajuda de terceres persones com a conseqüència de les actuacions dutes a terme. També es mostrarà el nivell de satisfacció que els beneficiaris manifesten respecte al programa.

L’acte tindrà lloc a la Sala d’Actes del centre Collserola de Mutuam (Passeig Vall d’Hebron, 159 de Barcelona) el dijous 31 d’octubre de 9 h a 11 h del matí i comptarà amb la presència de les persones de la Universitat de Barcelona encarregades d’elaborar l’estudi així com de membres del Centre de Vida Indepent que explicaran el projecte.

Es pot confirmar assistència al correu electrònic: cvi@cvi-bcn.org o al telèfon 93 511 27 03 (9 h. a 18 h.)

Data: 

Dijous 31 oct

Hora: 

09:00

Correu electrònic Organitzador: 
cvi@cvi-bcn.org
Organitzador: 
Centre de Vida Independent