Presentació de l'informe 'Feminicidis i altres assassinats de dones a Catalunya 2010-2017'

Cartell de la presentació de l'informe 'Feminicidis i altres assassinats de dones a Catalunya 2010-2017'
Barcelona
Divendres, 01/03/2019

Feminicidio.net ha realitzat una anàlisi dels assassinats de dones per motius de gènere comesos a Catalunya entre els anys 2010 i 2017. Presentarà les conclusions en un acte que tindrà lloc l'1 de març a Barcelona.

Sovint és difícil obtenir dades rigoroses sobre l'impacte dels assassinats de dones per motius de gènere, ja que les dades oficials només comptabilitzen aquelles dones mortes a mans de les parelles i exparelles. Feminicidio.net intenta suplir aquesta mancança amb la publicació de l'informe 'Feminicidis i altres assassinats de dones a Catalunya 2010-2017', que es presentarà oficialment divendres 1 de març, a les 9.30 hores, a l'Espai Francesca Bonnemaison (Carrer de Sant Pere Més Baix, 7, Barcelona).

L'acte comptarà amb la presència de Graciela Atencio, directora de Feminicidio.net; Lucía Avilés, magistrada, sòcia fundadora i vocal de l'associació Mujeres Juezas de España; i Montserrat Vilà, presidenta de la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere.

També s'hi presentarà una anàlisi de les dades estadístiques sobre violència de gènere del 2017, que va publicar el Consell General del Poder Judicial.

L'informe ha estat elaborat per Feminicidio.net, en col·laboració amb la Plataforma unitària contra les Violències de Gènere i amb suport de la Diputació de Barcelona.

Cal que les persones interessades a assistir-hi formalitzin la inscripció a través d'aquest formulari.

Data: 

Divendres 01 març

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Feminicidio.net i la Plataforma unitària contra les Violències de Gènere
Correu electrònic de l'organitzador: 
-