Presentació de l’informe: ‘Luces y sombras de la medición del impacto social en España’

Pedres de diversos colors. Font: Piksels
Barcelona
Dijous, 06/02/2020

Es tracta del primer estudi de mesura i gestió de l’impacte social a l’Estat espanyol i hi ha participat entitats catalanes.

ESIMPACT (Asociación para la Medición y Gestión del Impacto Social) amb la col·laboració de la Fundación BBK presenta el 6 de febrer a Barcelona l’informe ‘Luces y sombras de la medición del impacto social en España’. Es tracta del primer estudi de mesura i gestió de l’impacte social a l’Estat espanyol i en la taula rodona de presentació hi participaran, entre altres, la Fundació Canpedró i la Fundació Pere Tarrés.

L’acte tindrà lloc a la Sala del Rectorat de la Universitat Ramon Llull (URL) (Carrer de Claravall, 1 de Barcelona) de 9.30 a 13.30 hores. En l'anàlisi que es presenta hi han participat prop de 400 persones i organitzacions, així com a 20 entitats "paraigües", havent obtingut 88 respostes vàlides. El 95% d'aquestes han destacat que aquestes avaluacions permeten millorar la gestió en les organitzacions i que serà una pràctica imprescindible en les empreses, vaticinen els autors de l'estudi.

Les inscripcions s’han de fer a través d’aquest enllaç

Data: 

Dijous 06 febr

Hora: 

09:30

Organitzador: 
ESIMPACT
Correu electrònic de l'organitzador: 
esimpact@esimpact.org