Presentació de l’informe: ‘A un clic de la violència’

L’objectiu és aclarir les diferents formes de violència contra la infància que existeixen al món virtual i demostrar que les violències online afecten la gran majoria dels infants i adolescents. Font: Unsplash.
Barcelona
Dijous, 04/07/2019

El 4 de juliol, l’ICAB organitza l’activitat a la seva seu, Barcelona.

El proper dijous 4 de juliol a les 10.30 h, l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), juntament amb Save the Children, organitzen la sessió ‘A un clic de la violència’.

Els beneficis de les TIC són nombrosos i evidents, però el seu desenvolupament accelerat planteja un nou panorama amb riscos, que requereix mesures eficaces per prevenir-los.

L’objectiu de la sessió és aclarir les diferents formes de violència contra la infància que existeixen al món virtual i demostrar que, lluny de ser un problema residual, les violències en línia afecten la gran majoria dels infants i adolescents.

La sessió serà impartida per experts i professionals dels diferents sectors, que abordaran les conseqüències que tenen aquestes formes de violència sobre els infants. També es proposaran algunes recomanacions i bones pràctiques per avançar, com a societat 2.0, en l’establiment de mesures de protecció eficients contra els riscos de la xarxa.

Finalment, la jornada comptarà amb la participació d’un jove youtuber que introduirà el seu món digital. L’entrada és gratuïta i s’ha de realitzar inscripció prèvia.

Data: 

Dijous 04 jul

Hora: 

10:30

Organitzador: 
ICAB
Correu electrònic de l'organitzador: 
mamontoya@icab.cat