Presentació de l'Observatori Ambiental de Catalunya

Presentació de l'Observatori Ambiental de Catalunya 19 d'abril a Barcelona
Barcelona
Dijous, 19/04/2018

Dijous 19 d'abril es presenta a l'Ateneu Barcelonès l'Observatori Ambiental de Catalunya, un projecte que neix amb l'objectiu de donar visibilitat al coneixement que es genera en el sector ambiental.


L'Observatori Ambiental de Catalunya vol ser un recull dels estudis i informes que es publiquen sobre el medi ambient a Catalunya, accessible de manera gratuïta a tota la ciutadania.

L'objectiu és aconseguir traçar una xarxa amb tots els agents implicats en la construcció d'una societat més sostenible: des del sector acadèmic, al teixit empresarial, administracions, ciutadania i associacions ambientals de base ciutadana.

L'Observatori té format de plataforma web d'ús públic i obert, contindrà un recull dels diversos informes, projectes, estudis, treballs de recerca, notícies, etc. de rellevància en l'àmbit del medi ambient de la ciutat de Barcelona, i de Catalunya, amb l'objectiu d'esdevenir l'espai de referència a l'hora de conèixer l'estat del medi ambient a Catalunya.
Durant la presentació tindrà lloc la taula de debat "Present i futur de la recerca en medi ambient a Catalunya", que comptarà amb la presència de diferents personalitats i professionals del món de la recerca".

L'Observatori és un projecte impulsat des del Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya. La presentació és dijous 19 d'abril a les 18:30 h a l'Ateneu Barcelonès, al carrer Canuda. Cal confirmar l'assistència en aquest enllaç.

Data: 

Dijous 19 abr

Hora: 

18:30

Organitzador: 
COAMB
Correu electrònic de l'organitzador: 
coamb@coamb.cat