Presentació del conte ‘Enrenou per Sant Jordi’

 Font:
Tarragona
Dimarts, 09/04/2019

Es tracta d’un recull de relats creat des de la diversitat per membres de l’Escola de Lletres de Tarragona, el Taller Creatiu de la Fundació Topromi i El Far Cooperatiu.

Del resultat de la creativitat i la passió de diverses persones ha sorgit el conte ‘Enrenou de Sant Jordi’, un recull de relats elaborats des de la diversitat per 8 membres del taller ‘Viure i escriure la literatura infantil i juvenil’ de l’Escola de Lletres de Tarragona i il·lustrats per 10 participants del ‘Taller creatiu’ de la Fundació Topromi.

El conte serà presentat el proper dimarts 9 d’abril, a les 19.00 hores, amb una festa de presentació a la Casa de les Lletres de Tarragona.

La Fundació Topromi treballa des de fa més de 30 anys per millorar la qualitat de vida de les persones adultes amb discapacitat intel·lectual mitjançant activitats enfocades a la inclusió social d’aquest col·lectiu.

La idea del projecte ‘Enrenou per Sant Jordi’ recau en el Far Cooperatiu, una cooperativa de treball que dóna llum a projectes sensibles i responsables, per fer-los visibles i aconseguir que tinguin més impacte en la comunitat.

Data: 

Dimarts 09 abr

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Escola de Lletres, Fundació Topromi i El Far Cooperatiu
Correu electrònic de l'organitzador: 
-