Presentació del documental 'Diom'

Promejecció del documental Diom a Girona.
Salt
Divendres, 12/04/2019

El proper 12 d’abril l’Espai Antiracista Salt-Girona i l’Ateneu Popular Coma Cros projectaran aquest documental sobre un grup de manters i manteres.

La paraula ‘diom’ té l’origen en la paraula ‘djom’, que en wòlof, una de les llengües del Senegal i Gàmbia, significa fortalesa interior i determinació per escollir el camí del bé.

En el marc del cinefòrum organitzat a Girona, l’Espai Antiracista Salt-Girona i l’Ateneu Popular Coma Cros projectaran gratuïtament aquest documental de la productora Quepo, que, amb el títol de Diom, mostra dos anys de funcionament de la cooperativa Diomcoop.

Diomcoop és una cooperativa de venda, comerç i serveis que es va posar en marxa per cobrir les necessitats d’inclusió social, laboral i relacional de persones que realitzen activitats de venda ambulant no autoritzada a la ciutat.

A Barcelona un grup de manteres i manters s’aventuren a endegar un negoci de venda ambulant impulsat per l’Ajuntament. La cooperativa intenta oferir una feina digna i documents legals a persones en situació irregular.

Data: 

Divendres 12 abr

Hora: 

20:00

Organitzador: 
Espai Antiracista Salt-Girona i Ateneu Popular Coma Cros
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@ateneucomacros.cat