Presentació del dossier 'Fronteres de paper: la irregularitat administrativa i la invisibilització de les persones'

Paper blanc penjat amb una agulla. Font: Kelly Sikkema
Dimarts, 13/04/2021
(En línia)

L'acte és en format semipresencial i les places presencials són limitades per complir amb les mesures de seguretat i protecció de la Covid-19.

La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, en col·laboració amb el Diari Ara i l'Ateneu Barcelonès, organitza per al pròxim dimarts 13 d'abril un nou debat ‘Catalunya Social’. En aquest cas, es presentarà el dossier 'Fronteres de paper: la irregularitat administrativa i la invisibilització de les persones', elaborat per Càritas Catalunya. L’acte començarà a les 9.30 hores del matí.

L'acte és en format semipresencial i les places presencials a l'Ateneu Barcelonès són limitades per complir amb les mesures de seguretat i protecció de la Covid-19. L’organització informa que el criteri per adjudicar-les serà per rigorós ordre d'inscripció, que ja són obertes i que poden fer-se a través del formulari que es troba en aquest enllaç. La presentació també es podrà seguir en línia i en directe a través del canal de YouTube de la Taula del Tercer Sector.

Data: 

Dimarts 13 abr

Hora: 

10:30

Organitzador: 
Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
-