Presentació del grup de consum El Rebost del Delta i cinefòrum

Cartell de la presentació i cinefòrum del grup de consum El Rebost del Delta
Gavà
Dijous, 12/12/2013

El grup de consum ecològic i de proximitat de Gavà, El Rebost del Delta, explicarà la seva iniciativa i projectarà el documental "Els nostres fills ens acusaran", el dijous 12 de desembre.

Els membres del Rebost del Delta ja porten gairebé cinc anys fent un consum responsable a Gavà. Des de fa uns mesos estan en un local nou, a l'Ateneu Popular La Màquia, i ara han volgut fer-hi una presentació del seu projecte. Serà dijous 12 de desembre, a les 19.00 hores.

A més de conèixer com funciona aquest grup de consum, els/les assistents podran mirar el documental "Els nostres fills ens acusaran". Es tracta d'un film francès sobre les conseqüències en la salut humana dels productes químics que es fan servir a l'agricultura convencional i transgènica. El documental assegura que "aquesta serà la primera generació de nens i nenes de la història que viurà menys que els seus pares i mares per haver estat exposada des de la infància a gran quantitat de tòxics, principalment a través de l'alimentació".

Els dijous és el dia en què reben les cistelles de productes ecològics al Rebost del Delta. Per tant, els assistents podran veure la verdura i la fruita de temporada que els arriba, veure com s'organitzen per fer el repartiment i conèixer el local.

Data: 

Dijous 12 des

Hora: 

19:00

Organitzador: 
El Rebost del Delta
Correu electrònic de l'organitzador: 
rebostdelta@gmail.com