Presentació del ‘I Informe del Voluntariat i l’Associacionisme de Catalunya’

Presentació del ‘I Informe del Voluntariat i l’Associacionisme de Catalunya’
Barcelona
Dijous, 13/09/2018

El document aporta llum sobre la situació, les dades i els reptes del sector i ha de ser clau per a la implementació de noves polítiques.

El proper dijous 13 de setembre, el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, presentarà el ‘I Informe de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya’. L’acte tindrà lloc a les 12.00 hores la Sala d’actes de la seu del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies (Pg. Taulat, 266 – 270 de Barcelona). El projecte ha estat impulsat per la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària juntament amb la col·laboració de l’Observatori del Tercer Sector.

Aquest informe aporta llum sobre la situació, les dades i els reptes del sector i ha d’esdevenir clau per a la programació i implementació de les polítiques del Govern per promocionar, reconèixer i protegir l’associacionisme i el voluntariat. Es tracta d’un document especialment esperat atès que, des de 2001, no es disposava d’un estudi promogut pel Govern de la Generalitat que aportés dades fidedignes que definissin la situació del teixit associatiu i del voluntariat a Catalunya.

Totes aquelles persones interessades en inscriure’s a l’acte, han de fer-ho a través d’aquest enllaç.

Data: 

Dijous 13 set

Hora: 

12:00

Organitzador: 
Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària