Presentació del llibre 'Animació de la fe en el lleure' a Lleida

Presentació del llibre 'Animació de la fe en el lleure' a Lleida
Lleida
Dimarts, 26/03/2019

L’autor posa de manifest com l'esplai, l'escoltisme, les colònies i els grups d'infants i joves són espais privilegiats per a la sensibilitat i les relacions interpersonals.

El dimarts 26 de març a l'Acadèmia Mariana (Acadèmia, 17) tindrà lloc la presentació del llibre del llibre 'Animació de la Fe en el Lleure' de Juanjo Fernández, editat per l'Editorial Claret. Organitzat per la Fundació Verge Blanca (FVB), l’acte s’iniciarà a les 19.00 hores i hi participaran, a més l'autor del llibre, el Bisbe de Lleida, Salvador Giménez i Amadeu Bonet, membre del patronat d la FVB.

En aquest llibre, Juanjo Fernández, posa de manifest com l'esplai, l'escoltisme, les colònies i els grups d'infants i joves són espais privilegiats per a la consciència ecològica, la sensibilitat per l'altra persona i les relacions interpersonals. Mitjançant uns dibuixos amables, amb uns esquemes i textos senzills alhora que profunds, apropa a la proposta cristiana a lectors i lectores. La publicació evidencia la necessitat de descobrir i viure la fe.

Data: 

Dimarts 26 març

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Fundació Verge Blanca
Correu electrònic de l'organitzador: 
fundacio@vergeblanca.org