Presentació del llibre ‘Cent x Cent Carrer’

Portada del llibre. Font: Arrels Fundació
Olesa de Montserrat
Dimecres, 11/12/2019

Arrels Fundació presenta un llibre per sensibilitzar sobre el sensellarisme escrit pel periodista Pere Escobar i editat per Efadós.

Arrels Fundació i l’Editorial Efadós presenta ‘Cent x Cent Carrer’, un llibre escrit pel periodista Pere Escobar amb fotografies de Juan Lemus, per sensibilitzar sobre la realitat del sensellarisme i compartir què pensen les persones que passen cada nit dormint al carrer.

El dilluns 16 desembre a les 19h, la Biblioteca Santa Oliva d'Olesa de Montserrat serà l'espai que acollirà l’acte de presentació. El llibre inclou més de quaranta testimonis que han viscut al carrer, com és el cas del dibuixant Miquel Fuster, que va estar quinze anys dormint al ras. Hi participaran Toni Pérez, cronista oficial de la vila d'Olesa de Montserrat, Elisabet M. Nogareda, editora de l'Editorial Efadós i Pere Escobar, periodista i autor del llibre.

De la mateixa manera, l’obra explica les causes per les quals es pot arribar a viure al carrer, entre elles la droga, el joc o l’alcohol, però també un mal divorci, un adulteri, una mort propera, una depressió o bullying. Per a més informació sobre l’acte, es pot contactar amb Elisabet M. Nogareda, al correu elisabet@efados.cat i 646232102.

Data: 

Dimecres 11 des

Hora: 

11:00

Correu electrònic Organitzador: 
info@arrelsfundacio.org
Organitzador: 
Arrels Fundació