Presentació del llibre “La fam i l’orgull. Un país que s’ha aixecat”

Portada del llibre de Muriel Casals
Dijous, 25/07/2013

Els jardins de l’Ateneu Igualadí són l’escenari de la presentació del llibre de Muriel Casals, “La fam i l’orgull. Un país que s’ha aixecat”. Dijous 25 de juliol a les 19 hores.

Omnium Cultural i la llibreria “Llegim...?” organitzen a l’Ateneu Igualadí la presentació del llibre de la presidenta d’Omnium Cultural, Muriel Casals “La fam i l’orgull. Un país que s’ha aixecat”. Una reflexió sobre el moment crucial que viu Catalunya després de la manifestació de la Diada Nacional del 2012, les eleccions del mes de novembre i les peticions de la consulta sobre la independència.

L’autora posa la seva mirada en el país que som per fer-ne una anàlisi rigorosa i projectar-lo just ara, “que ha deixat de veure’s com un somni per semblar una possibilitat. Perquè defensar la nostra sobirania econòmica, política i mental és una tasca que ningú no pot fer per nosaltres, i ara, com bé diu l’autora, és l’hora de l’obra, de l’acció.”

L’acte estarà presentat per Eulàlia Soler, d’Omnium Cultural Anoia i tindrà lloc als Jardins de l’Ateneu Igualadí a les 19 hores.

Data: 

Dijous 25 jul

Hora: 

19:00

Correu electrònic Organitzador: 
anoia@omnium.cat