Presentació del llibre ‘L’Arcadi al país de les oliveres’

Bernat Oliveres i Mar Valldeoriola firmen ‘L’Arcadi al país de les oliveres’ que ha editat Bindi Books. Font: Bindi Books
Barcelona
Dissabte, 10/09/2022

En el marc de La Setmana del Llibre en Català, el 10 de setembre es presenta el llibre que recull la figura, la feina i la filosofia de l’Arcadi Oliveres.

Bernat Oliveres i Mar Valldeoriola firmen ‘L’Arcadi al país de les oliveres’ (Bindi Books) i la defineixen com una obra per acostar als infants la figura i el pensament d’Arcadi Oliveres, però també l’han creada pensant en els i les “arcadistes” de totes les edats.

És un àlbum il·lustrat que combina aspectes biogràfics amb infografies sobre els principals aspectes del pensament d’Arcadi Oliveres, l’economista, activista social i defensor dels drets humans, que va morir l’abril del 2021 amb 75 anys. Una de les definicions que surten al llibre és “un home que feia camí cap a la recerca d’un món millor i més just”.

La presentació es farà el 10 de setembre a les 13h i hi participaran dues persones que van estar a prop de la feina del protagonista del llibre, Iolanda Fresnillo i Gemma García. L’acte serà a l’Escenari 3 de La Setmana del Llibre en Català i també hi seran presents Bernat Oliveres, il·lustrador i fill d'Arcadi Oliveres, i Mar Valldeoriola, periodista.

Del 9 al 18 de setembre, el Moll de la Fusta de Barcelona torna a acollir la fira del llibre en català amb una agenda que combina la venda de llibres amb propostes culturals diverses. L’horari és del dissabte 10 de setembre fins dissabte 17 de setembre, d’11.00h a 21.00h, i diumenge 18 de setembre, d’11.00h a 14.00h.

En transport públic s’hi pot arribar amb els busos 59, D20, H14, V13, V17 o baixant a la parada Barceloneta de la L4 del metro.

L’accés és gratuït i podeu consultar la informació actualitzada al web de La Setmana.

Data: 

Dissabte 10 set

Hora: 

13:00

Organitzador: 
La Setmana del Llibre en Català
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@lasetmana.cat