Presentació del llibre 'Panikkar per Panikkar' i espai de diàleg

Presentació del llibre 'Panikkar per Panikkar'
Barcelona
Dilluns, 29/10/2018

Serà una oportunitat per a conèixer el pensament d'aquest filòsof català i un dels seus elements centrals, la intuïció cosmoteàndrica.

En el marc de la celebració de l'Any Panikkar, l'Ajuntament de Barcelona i Fragmenta Editorial presenten l'edició catalana del llibre ‘Vita e parola’ de Raimon Panikkar, amb el títol 'Panikkar per Panikkar'. L’acte, gratuït amb inscripció prèvia, tindrà lloc el dilluns 29 d’octubre a les 18.30 hores a la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona (Pl. de Lesseps, 20). Serà una oportunitat per a conèixer el pensament d'aquest filòsof català i un dels seus elements centrals, la intuïció cosmoteàndrica.

L’esdeveniment comptarà amb un espai de diàleg que serà conduit per Teresa Guardans (Doctora en Humanitats i professora del CETR) i en què hi participaran Xavier Melloni (antropòleg, teòleg i fenomenòleg de la religió) i Josep Maria Esquirol (filòsof i professor de filosofia de la Universitat de Barcelona) . La taula intentarà respondre quina és la relació entre Déu, l'ésser humà i el món des de la mirada de Panikkar i intentarà connectar la seves aportacions filosòfiques i espirituals amb les condicions culturals del s. XXI.

Per a més informació, es pot contactar amb espaiavinyo@bcn.cat.

Data: 

Dilluns 29 oct

Hora: 

18:30

Correu electrònic Organitzador: 
espaiavinyo@bcn.cat
Organitzador: 
Espai Avinyó amb col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona i Fragmenta Editorial