Presentació del llibre ‘Quin embolic! Literatura per riure'

 Font:
Vic
Divendres, 29/03/2019

L'acte, organitzat per la UVic i Eumo Editorial, s'emmarca dins la campanya 'Llegim més...per començar' destinada al foment de la lectura.

Eumo Editorial i la Biblioteca de la UVic presenten el proper 29 de març, a les 18 hores, ‘Quin embolic! Literatura per riure’, un llibre que busca encomanar el gust per la lectura a través del joc. Es tracta d’un recull de contes rimats, cançons, poemes i embarbussaments que atrapen el lector/a infantil mitjançant rimes, música, so i repeticions.

Amb la presentació d’aquesta obra, la UVic se suma a la campanya ‘Llegim més...per començar’, destinada al foment de la lectura entre els infants de 6 a 12 anys i que té lloc a Vic del 25 al 31 de març.

Aquesta iniciativa neix amb la voluntat de convertir-se en una activitat anual com a resultat del treball en l’àmbit de lectura del Pla d’Acció Cultural de Vic, que ha agrupat biblioteques, llibreries, el Centre de Normalització Lingüística, l’Associació Espais Escrits i les editorials de la ciutat, tots ells coordinats per la Biblioteca Joan Triadú.

Data: 

Divendres 29 març

Hora: 

18:00

Organitzador: 
UVic
Correu electrònic de l'organitzador: 
-