Presentació del Manifest en solidaritat amb el poble nicaragüenc i la Universitat Centreamericana (UCA)

El poble nicaragüenc demana una educació digne pels joves universitaris. Font: Coordinadora Andaluza d'ONGD.
Barcelona
Dilluns, 19/11/2018

ESADE organitza el proper dilluns 19 de novembre el Manifest en solidaritat al poble nicaragüenc i la Universitat Centreamericana.

Als darrers mesos, el govern de Nicaragua ha vulnerat els drets humans de la població, afectant greument a la situació acadèmica de les universitats del país. Per aquest motiu, el proper dilluns 19 de novembre a les 19 h, ESADE organitza el Manifest en solidaritat amb el poble nicaragüenc i la Universitat Centreamericana (UCA).

Un acte que s’iniciarà amb la presentació i lectura del manifest de la mà de Carlos Losada, director general d’UNIJES.

A continuació es donarà pas a les intervencions, on els principals protagonistes seran Almudena Bernabéu, advocada i confundadodra de Guernica 37, Sergio Ramírez, escriptor nicaragüenc i Premi Cervantes 2017 i José Alberto Idiázquez Guevara, rector de la UCA.

Després de les intervencions s’obrirà un debat i finalment, Koldo Echebarría, director general d’ESADE, tancarà la jornada amb l'acte de cloenda.

Qualsevol persona pot col·laborar amb la campanya crowfunding que dona beques pels estudiants de la UCA. L'acte és gratuït i per assistir s'ha d'emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dilluns 19 nov

Hora: 

19:00

Organitzador: 
ESADE
Correu electrònic de l'organitzador: 
eventos.barcelona@esade.edu