Presentació del manifest SOS Costa Brava

Dissabte 4 d'agost es presenta el manifest SOS Costa Brava a Pals
Pals
Dissabte, 04/08/2018

Dissabte 4 d'agost es presenta a Pals el manifest SOS Costa Brava a càrrec de les entitats i plataformes ecologistes i de defensa del territori.

A les 11 del matí a Ca la Pruna – Museu de la Cultura de Pals, les entitats i plataformes ciutadanes de defensa del territori i ecologistes es reuneixen per presentar el manifest conjunt SOS Costa Brava. Les organitzacions i plataformes alerteb a la societat catalana, als ajuntaments del litoral gironí i al Govern de la Generalitat davant l’allau d’amenaces que planen sobre el medi ambient, el paisatge i la qualitat de vida a la Costa Brava.

Es presenta el manifest juntament amb el mapa de les agressions al territori, que recull els conflictes actual. Les entitats reclamem als ajuntaments i a la Generalitat de Catalunya una acció ferma per posar ordre al desgavell urbanístic. Hi assistirà l’advocat Eduard de Ribot, que presentarà els requeriments i les propostes que es fan a les diferents administracions. Durant la presentació es recolliran signatures del manifest i adhesions a la Plataforma SOS Costa Brava.

Data: 

Dissabte 04 ag

Hora: 

11:00

Organitzador: 
Plataforma SOS Costa Brava
Correu electrònic de l'organitzador: 
iaeden@iaeden.cat