Presentació d’El Panoràmic

 Font:
Barcelona
Dimecres, 27/11/2019

Tindrà lloc el dimecres 27 de novembre a les 18.00 hores al Centre Sant Pere Apòstol (Carrer de Sant Pere Més Alt, 25) de Barcelona.

L’esdeveniment comptarà amb tres moments principals. Primerament, es farà la presentació institucional per, tot seguit, exposar les dades obtingudes en aquesta edició de la macro enquesta en què hi ha participat entitats d’arreu del territori català. A continuació, les diverses entitats que formen part del projecte, el Consell d’Associacions de Barcelona, la Fundació Ferrer i Guàrdia, la Fundació Pere Tarrés i l’Observatori del Tercer Sector explicaran les línies estratègiques a seguir i els reptes de futur del projecte.

Aquesta presentació és la darrera part de la fase qualitativa del projecte i ha servit per concretar i definir com es configura el repte de la base social, identificar febleses i fortaleses i aprofundir en mecanisme de gestió. En aquesta línia, algunes de les conclusions mostren les dificultats en els relleus, especialment de les juntes i posen de manifest la diferència en la base social depenent del seu àmbit d’actuació i la seva estructura tècnica.

L’acte estarà amenitzat pel Grup Escènic Sant Pere Apòstol i conclourà amb un petit refrigeri. Les persones que hi vulguin formar part, han d’inscriure’s a través del formulari que apareix en aquest enllaç.

Data: 

Dimecres 27 nov

Hora: 

18:00

Correu electrònic Organitzador: 
info@elpanoramic.org
Organitzador: 
El Panoràmic