Presentació del Panoràmic 2015

Panoràmic.
Dimarts, 15/03/2016

El dimarts 15 de març, a les 18 h, es realitzarà al Palau Macaya de Barcelona l’acte de presentació de les dades i les conclusions del Panoràmic 2015.

El Panoràmic 2015, la macroenquesta de les organitzacions sense ànim de lucre, serà presentat el proper 15 de març a Barcelona. L'estudi, impulsat pel Consell d’Associacions de Barcelona, juntament amb l’Observatori del Tercer Sector, la Fundació Ferrer i Guàrdia i la Fundació Pere Tarrés, permet recollir dades que ajuden a les entitats a tranformar la societat.

El Panoràmic pretén explicar i millorar l’impacte que generen les organitzacions sense ànim de lucre en la societat a través de l’anàlisi de la seva realitat, de la seva funció i evolució i de les activitats que desenvolupen. En darrer terme, l’objectiu de l’estudi és facilitar coneixement sobre el sector per tal de contribuir a l’enfortiment de les entitats. Per a l'elaboració de l'edició d'enguany, hi van participar més de 1500 entitats, superant les 700 organitzacions participants l'any 2014.

Data: 

Dimarts 15 març

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Consell d’Associacions de Barcelona