Presentació del projecte 'Alimentem Collserola' a Molins de Rei

Dijous 18 de gener es presenta el projecte d'agroecologia a Collserola a Molins de Rei
Molins de Rei
Dijous, 18/01/2018

Dijous 18 de gener es poden conèixer les iniciatives de transició agroecològica a Collserola, emmarcades en el projecte "Alimentem Collserola" dinamitzat per l'Associació Arrandeterra.

El Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola i els ajuntaments del Parc Natural impulsen des del 2016 un projecte que té per objectiu de transformar els sistemes alimentaris dels municipis del Parc Natural de Serra de Collserola per fer-los més justos i sostenibles. S'està desenvolupant en col·laboració amb l'associació Arrandeterra, a través d'un procés de diagnosi, processos participatiu i cerca d'accions. Es considera la Dinamització Local Agroecològica (DLAe) una estratègia innovadora de desenvolupament local orientada a promoure sistemes alimentaris i comunitats locals més justes i sostenibles.

L'acte del 18 de gener vol divulgar el projecte i els resultats obtinguts fins ara a la ciutadania dels municipis del vessant Llobregat del Parc Natural (El Papiol, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern i Esplugues de Llobregat). En particular, la tasca realitzada durant el 2017, que ha consistit en la identificació dels reptes per a la transició agroecològica del sistema alimentari en l'àmbit d'influència del Parc Natural.

La jornada s'emmarca en un procés participatiu amb el que conclou la fase de diagnosi, i es dona pas al disseny participatiu del Pla d'Acció que s'ha de realitzar el 2018.

L'acte se celebra dijous 18 de gener a les 19 hores en la seu de la Federació Obrera de Molins de Rei. No és necssària inscripció.

Data: 

Dijous 18 gen

Hora: 

19:00

Correu electrònic Organitzador: 
info@arrandeterra.org
Organitzador: 
Associació Arrandeterra