Presentació d'evidències 'Què funciona contra la pobresa infantil?'

Cartell de la presentació 'Què funciona contra la pobresa infantil?'. Font: Ivàlua, Departament d'Economia i Hisenda i Unicef Comitè Catalunya
Barcelona
Dimecres, 22/11/2023

El Palau Robert de Barcelona acull el 22 de novembre la presentació de la 2a publicació del projecte 'Què funciona contra la pobresa infantil?', que tracta els impactes de les polítiques d'educació i atenció en la reducció de la problemàtica.

L'Institut Català d'Avaluació de Polítiques Públiques (Ivàlua), el Departament d'Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya i Unicef Comitè Catalunya convoquen la presentació de la 2a publicació del projecte 'Què funciona contra la pobresa infantil? Àmbit Pobresa Infantil'. Serà el 22 de novembre al Palau Robert de Barcelona, a la sala Cotxeres, de 10 h a 12 h. L'acte s'adreça a tècniques i decisores públiques del món local, autonòmic i persones interessades en les polítiques contra la pobresa infantil, vinguin d'entitats o es dediquin a la recerca.

L'esdeveniment començarà amb una revisió sistemàtica de les polítiques d'educació i atenció en la primera infància, seguidament d'una taula rodona on es debatrà sobre la importància de l'evidència a l'hora d'encarar els reptes per assolir una educació i atenció infantil per a totes. Cal reservar plaça per poder ser a la presentació.

El projecte de recopilació, anàlisi, síntesi i transferències d'evidència vol contribuir a millorar les polítiques públiques destinades a reduir la pobresa infantil. La nova publicació fa èmfasi en els recursos i polítiques més rellevants en el cas de la pobresa i l’exclusió social infantil, valora la seva efectivitat i ofereix exemples de bones pràctiques per millorar-ne el disseny.

Data: 

Dimecres 22 nov

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Ivàlua - Departament d'Economia i Hisenda - Unicef Comitè Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@ivalua.cat