Presentació del tercer informe sobre l'impacte a la salut de les persones afectades per la manca d'habitatge

L'informe pretén aprofundir en la salut de les persones afectades per problemes relacionats amb l'accés econòmic a un habitatge. Font: Unsplash.
Barcelona
Dijous, 29/11/2018

La PAH, l'APE, ESF i l'Observatori DESC tornen a posar sobre la taula el problema de la pobresa energètica aquest 29 de novembre.

El proper dijous 29 de novembre a les 11.00 h, la PAH, l'APE, l'ESF i l'Observatori DESC presentaran l’informe ‘Radiografies de la situació del dret a l’habitatge, la pobresa energètica i el seu impacte en la salut a Barcelona’.

Aquest informe pretén aprofundir en la salut de les persones afectades per problemes relacionats amb l'accés econòmic a un habitatge o als subministraments bàsics.

Els informes s'han fet en un context d'estat crònic d’emergència habitacional i pobresa energètica que manquen de solucions per a les persones i les famílies afectades.

L’informe vol aconseguir una visió de salut pública i disposar de dades per fer un seguiment de la problemàtica tan greu que representa la inseguretat residencial, l’accés als subministrament bàsics o la pobresa energètica.

L’informe també vol generar un debat i crear una opinió pública, per pressionar i aconseguir canviar les polítiques d’habitatge i subministraments bàsics, que són la causa principal de la situació crònica d’emergència habitacional actualment.

Data: 

Dijous 29 nov

Hora: 

11:00

Organitzador: 
PAH
Correu electrònic de l'organitzador: 
pah@afectadosporlahipoteca.com