Presentació oficial ‘Mou la noviolència’

Presentació oficial ‘Mou la noviolència’
Barcelona
Dilluns, 09/12/2019

Es donarà a conèixer el projecte, dirigit especialment a persones provinents del món educatiu i que vulguin treballar la no-violència, especialment escoles i instituts.

El Grup de Treball en No-violència Cristiana de Cristianisme i Justícia ha impulsat el projecte que porta per títol ‘Mou la noviolència’. A través d’una pàgina web, es donen eines i recursos que serveixin per dinamitzar sessions i activitats de formació per tal d'afrontar i transformar els conflictes des de la perspectiva no-violenta. S'adreça a entitats dedicades a l'àmbit de la justícia global i la pau i a professionals provinents del món educatiu, tant pel que fa a l’educació formal com a la no formal.

Per donar-lo a conèixer, l’entitat ha organitzat una presentació oficial que tindrà lloc el dilluns 9 de desembre, a les 19.00 hores a la seu de l’entitat Cristianisme i Justícia (C. Roger de Llúria 13, de Barcelona). Aquesta sessió està principalment dirigida a periodistes, entitats i a tota persona que pugui estar interessada en la promoció de la no-violència. Les inscripcions ja són obertes i es poden fer a través d’aquest enllaç.

Data: 

Dilluns 09 des

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Cristianisme i Justícia
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@fespinal.com