Primera Ponent Fest sobre economia social i solidària

fotomuntatge per a la difusió de l'esdeveniment
Lleida
Divendres, 07/06/2019 fins Dissabte, 08/06/2019

Tindrà lloc a Lleida amb l'objectiu de donar a conèixer en què consisteix aquest tipus d'economia i donar visibilitat a les iniciatives que treballen en aquest àmbit.

La Fira de l’Economia Social i Transformadora de Ponent, la Ponent Fest, està organitzada per l’Ateneu Cooperatiu Ponent Coopera i coorganitzada per la Diputació de Lleida, l’Ajuntament de Lleida i el Consorci del Turó de la Seu Vella, amb la col·laboració de la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya (XES) i la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida.

Aquest esdeveniment, del qual pots consultar els programes del dia 7 i del dia 8, està oberta a les entitats, les cooperatives, les organitzacions, les fundacions i altres agents que treballen seguint criteris d’economia social i solidària. Aquesta basa la seva activitat en els interessos de les persones, la societat i el medi ambient.

Un altre objectiu que es persegueix amb el Ponent Fest és fomentar el coneixement mutu i la col·laboració entre les entitats i les empreses que treballen seguint aquests criteris, ajudant així a crear xarxa.

Dins el programa hi ha una mostra d'entitats i projectes que es troben en el marc de l’economia social i solidària, una jornada tècnica, una sessió d’intercooperació, ponències, tallers, taules rodones i jocs infantils.

A més, els escenaris de la trobada seran la Sala Gran de la Canonja, la Casa de la Volta, l’Aula Taller i els exteriors del Turó de la Seu Vella, uns espais molt emblemàtics i representatius del territori a nivell patrimonial. Trobaràs més informació al web de l'esdeveniment.

Data: 

Divendres 07 juny

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Ponent Coopera
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@ponentcoopera.cat