Primera Fira d’Art, Cultura, Creació i Comunitat FACC&COM

ballant 'breakdance' en rotllana
Barcelona
Dimecres, 19/06/2019 fins Dissabte, 29/06/2019

Es tracta d'un espai de mostra i trobada de molts processos culturals i comunitaris basats en diferents disciplines artístiques, que tindrà lloc del 19 al 22 i del 26 al 29 de juny com a resultat de tres anys de treball.

La primera Fira d’Art, Cultura, Creació i Comunitat (FACC&COM) de Barcelona és una inicaitiva d'Artibarri, una xarxa formada per prop d’una vintena d’entitats i persones que hi participen a títol individual i entre les quals es troba Colectic. Amb aquest esdeveniment volen mostrar creacions i expressions d’art i cultura popular que sorgeixen de diversos barris de la ciutat.

La Fira tindrà lloc al Casal de Barri de Trinitat Nova SomLaPera! i en altres barris de Barcelona, essent un punt d’interconnexions de diferents experiències artístiques que treballen per a la transformació social i l’enfortiment de la ciutat des de la cultura de base i amb una perspectiva comunitària.

El tret de sortida que servirà com a escalfament previ serà el 8 de juny amb la cloenda del projecte De Bat a Bat que s'ha estat duent a terme en el marc d'Artibarri. A partir del dia 9 del mateix mes es faran tot un seguit d'activitats que inclouen tallers, exposicions, xerrades i debats, cercaviles, concerts, vermuts musicals i moltes altres.

Pots consultar tota la programació d'aquesta multiproposta al web de la xarxa Artibarri, que també et servirà per ampliar informació sobre el projecte.

Data: 

Dimecres 19 juny

Hora: 

10:00

Correu electrònic Organitzador: 
artibarri@gmail.com
Organitzador: 
Artibarri