Primera Jornada - Xarxa Aigua Educació i Comunitat

 Font:
Lleida
Dissabte, 10/11/2018

El proper 10 novembre a Lleida tindrà lloc la 1a Jornada Xarxa Aigua,Educació i Comunitat (XAEC): 'Divulgació de projectes d'educació per a la sostenibilitat que tenen l'aigua com a eix estratègic'.

Des de la Societat Catalana d’Educació Ambiental juntament amb la Fundació Vincles, la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova, la Càtedra de l’aigua salut i benestar (UVic/UdGi) i la Diputació de Barcelona, i amb el suport de la Generalitat de Catalunya, Departament de Territori i Sostenibilitat i l’Obra Social “La Caixa”, estan impulsant la XAEC: Xarxa Aigua, Educació i Comunitat

A través de la XAEC es pretén afavorir l’intercanvi entre persones, entitats i institucions que tenen propostes i programes educatius relacionats amb l’aigua (aigües continentals), amb l’objectiu de fer créixer conjuntament les xarxes de col·laboració i potenciar un espai web on hi hagi tota la informació de projectes d’educació per a la sostenibilitat que tenen l’aigua com a eix estratègic.

Estem organitzant 4 trobades (Lleida, Girona, Tarragona i Barcelona) per fomentar l’intercanvi d’experiències entre les diferents entitats que tenen propostes i programes educatius relacionats amb l’aigua. Les jornades finalitzaran a Barcelona el Març de 2019, coincidint amb la celebració del Dia Mundial de l’Aigua.

La primera jornada es realitzarà el dia 10 de novembre al Museu de l'Aigua de Lleida (Avinguda de Miguel Batllori, 52, 25001 Lleida) de 10h a 13.30h
Consulteu el programa i feu la vostra inscripció!

Data: 

Dissabte 10 nov

Hora: 

10:00

Correu electrònic Organitzador: 
coordinacio@aiguaieducacio.cat
Organitzador: 
Societat Catalana d’Educació Ambiental