Programació Estable Musical DO TGNA

Programació Estable Maig Capsa de Música de Tarragona
Tarragona
Divendres, 23/05/2014 fins Dissabte, 24/05/2014

Del 16 al 24 de maig tindran lloc els concerts de la Programació Estable del concurs Denominació d’Origen Tarragona (DO TGNA), un certamen impulsat des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona.

Un total de sis actuacions que es realitzaran a la Capsa i a la Fira de Música al Carrer de Vila-seca, i que diversificant les actuacions musicals buscarà l’assistència de nous públics als concerts. La Programació Estable DO TGNA és el fil conductor del concurs musical a l’any següent. En aquest sentit, el DO arriba enguany a la 24a edició, i aviat presentarem les noves bases del concurs musical.

FIM i DO TGNA

Divendres 16 de Maig, a la 15 Fira de Música al Carrer de Vila-seca. Els guanyadors de la 23 edició del concurs musical Denominació d’Origen Tarragona (DO TGNA), el quartet tarragoní HARRISON FORD FIESTA pujaran a les 22:15 h, a l'escenari de l'Hort del Centre i ens mostraran els temes que formaran part del seu primer treball discogràfic. Preu: targeta FIM.

CAPSA i DO TGNA

Divendres 23 de Maig, a partir de les 23h. Programació musical DO amb DEAR + OLGA PES, els primers músics joves i novells una nova formació de pop íntim que treballa ara mateix en el seu primer treball discogràfic i la cantautora tarragonina que veu del món de les grans cantants anglosaxones però amb un discurs propi, ens faran gaudir d'una nit molt especial. Preu: 5€ amb consumició mínima inclosa.

Dissabte 24 de Maig, a partir de les 23h. Programació musical DO amb CHILL AND SEDUCE + NACHO NANDO y MIGUEL (NNM) + GÖTTEMBERG. El funk jazz eclèctic i amb molt de gust dels Chill, més el pop i el roc d'una de les més originals formacions de casa aparegudes a l’escena musical NNiM i per acabar els contundents músics dels barris de ponent de la formació amb nom germànic. Preu: 5€ amb consumició mínima inclosa

Data: 

Divendres 23 Maig

Hora: 

23:00

Correu electrònic Organitzador: 
comunicacio@musicstgn.com