Projecció de "El Sáhara no se vende" i col·loqui, a Girona

El Sáhara no se vende, cartell
Divendres, 14/06/2013

El 14 de juny es projecta aquest documental, i a continuació hi ha col·loqui moderat per Ferran Soler, membre de l'Associació Catalana d'Ajuda al Poble Sahrauí de Girona.

L'Associació Catalana d'Amics del Poble Sahrauí - ACAPS Girona és una ONG creada l'any 1996 per tal de “promoure i coordinar el suport polític i humanitari al poble sahrauí, des de Catalunya”. “Vacances en pau”, un programa d'acolliment d'infants sahrauís durant l'estiu a les comarques gironines, és el seu projecte més reeixit.

Sinopsi del documental

L'abril de 2007, durant la celebració de la IV edició del Festival Internacional de Cinema del Sàhara, tres amics s'embarquen en l'aventura d'impartir un curs de fotografia al campament de refugiats sahrauís de Dajla, Algèria. Les imatges produïdes pels 17 joves participants donen l'oportunitat de descobrir com, desprès de 30 anys d'espera a la Hammada, la zona més inhòspita del desert algerià, els refugiats es troben en una situació crítica.

El documental compta amb una banda sonora amb cançons de Manu Chao, Mariam Hassan, Chambao, Gualitxo, Aurora Beltrán, Tonino Canotone i Amparanoia, i constitueix un viatge a través de la història del poble sahrauí.

  • Lloc: Local de l'Associació de Veïns de Montjuïc (Ronda Fort Roig 15-20, Girona)
  • Organitzen: Servei Municipal de Cooperació i Solidaritat, ACAPS, Centre Cívic Pedret, i Associació de Veïns de Montjuïc
  • 14/06/2013 a les 19:30h
Data: 

Divendres 14 juny

Hora: 

19:30

Organitzador: 
-
Correu electrònic de l'organitzador: 
-