Projecció de Taste the Waste a Figueres

Projecció del documental Taste the Waste a Girona
Figueres
Divendres, 21/09/2018

Dintre de la campanya 'El valor dels aliments' projecta el documental alemany Taste the Waste, al voltant del malbaratament alimentari als supermercats.

Divendres 21 de setembre a l'Espai cultural La Cate de Figueres es projecta el documental, que serà seguit d'una sessióde debat obert al voltant de les problemàtiques plantejades en el documental.
La sessió s'emmarca en la campanya 'El valor dels aliments', impulsada perla Fundació ENT i l'Associació de Naturalistes de Girona amb el suport de l'Agència de Residus de Catalunya, i que té per objectiu promoure activitats d'educació i sensibilització ambiental enfront del malbaratament alimentari. Cada any es malbaraten a Catalunya més de 250.000 tones d'aliments, fet que suposa importants impactes ambientals, econòmics i socials.

Taste the Waste planteja algunes qüestions com la possibilitat de redistribuir tot el menjar que acaba al contenidor, o si és necessària una llei que reguli la quantitat de menjar en bon estat que és llançat diàriament als contenidors.

Per assistir l'activitat, que és gratuïta, cal confirmar a l'adreça voluntariat@naturalistesgirona.org

Data: 

Divendres 21 set

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Associació de Naturalistes de Girona
Correu electrònic de l'organitzador: 
voluntariat@naturalistesgirona.org