Projecció de 'Veïnes de la perifèria. Comunitat, lluita i cures als barris de La Marina'

Fragment del cartell oficial de la projecció de 'Veïnes de la perifèria. Comunitat, lluita i cures als barris de La Marina'. Font: CooperAcció
Barcelona
Dilluns, 11/12/2023

L'associació feminista CooperAcció continua amb les projeccions del documental, el qual dona veu a les veïnes i treballadores del barri de la Marina i visibilitza les seves històries.

El dilluns 11 de desembre, a les 20 h del vespre, el cinema Zumzeig serà l'escenari de la projecció del documental 'Veïnes de la perifèria. Comunitat, lluita i cures als barris de La Marina'. Aquest, mostra la història de les diverses transformacions urbanes accelerades que ha patit el barri de la Marina - Zona Franca, i les lluites veïnals que han reivindicat unes condicions de vida dignes per a les habitants. L'explicació s'ha fet a través d'una mirada ecofeminista, gràcies a les vivències de les dones entrevistades.

L'espai de debat i reflexió 'Fem Safareig a La Marina' ha estat el creador i CooperAcció i el Pla de Desenvolupament Comunitari de La Marina l'han acompanyat en el procés. L'espai està format per les veïnes i treballadores del barri i l'objectiu principal ha estat la seva visibilització en la història del territori.

Aquest curtmetratge ha estat construït gràcies a la col·laboració comunitària i fa ressò de les veus d'una zona de la ciutat que ha estat silenciada i ignorada. L'entrada per assistir a la projecció és gratuïta, però cal reservar lloc prèviament.

Data: 

Dilluns 11 des

Hora: 

20:00

Organitzador: 
CooperAcció
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@cooperaccio.org