Projecció del documental de les Brigades de Solidaritat 2018 a Colòmbia

 Font:
Mataró
Dimarts, 26/02/2019

Al Centre de Cooperació i Solidaritat 'La Peixateria' de Mataró (C/Barcelona, 50) es podrà veure el documental que va realitzar la Brigada de Solidaritat que va a ser Colòmbia l'estiu del 2018.

El proper dimarts 26 de febrer a les 19h, el Centre de Cooperació i Solidaritat 'La Peixateria' de Mataró (C/Barcelona, 50) projectarà el documental, produït per l'Associació Catalana per la Pau (ACP), corresponent a la Brigada de Solidaritat que l'estiu del 2018 va viatjar a Colòmbia.

El curtmetratge pretén apropar els assistents la realitat vital de la població camperola i defensora dels drets humans que viu a les regions més afectades històricament pel conflicte del país; així com la visió, les esperances i les pors que tenen respecte a la implementació dels Acords de Pau signats el 26 de setembre del 2016 entre el govern colombià i les FARC-EP.

Després de la visualització del documental, l'ACP organitza una taula rodona amb la participació d'Óscar Humberto Melo, defensor dels drets humans colombià acollit pel programa català de protecció de defensors i defensores dels Drets Humans, i membres de la brigada a Colòmbia del 2018.

Data: 

Dimarts 26 febr

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Associació Catalana per la Pau
Correu electrònic de l'organitzador: 
brigades@estiudesolidaritat.cat